Rob Scheepers (cabaret)

In samenwerking met het Eindhovens Dagblad stond de Brabantse cabaretier Rob Scheepers in 2014 voor het eerst op de theaterplanken met zijn Nieuwjaarsconference 'Afgescheept'. Drie avonden was de grote zaal van het Parktheater in Eindhoven volledig uitverkocht. Het succesvolle debuut smaakte naar meer.

In 'Opgescheept', de Nieuwjaarsconference 2015, stormde Rob opnieuw door het jaar heen. De tournee door Brabant werd groter van opzet en waren de kaarten wederom niet aan te slepen. Het Parktheater verkocht 4 avonden uit en ook in Veldhoven, Valkenswaard en Bergeijk waren er grote wachtlijsten.

Met zijn derde, en voorlopig laatste, Oudejaarsconference 'Uitgescheept' tourde hij langs de vaste theaters in Brabant. Hij eindigde in het Eindhovense Parktheater en verkocht maar liefst 6 (!) avonden uit!

Rob is sinds april 2016 te zien met de voorstelling 'Schroot' in de theaters. Vanaf het voorjaar van 2017 ook buiten Brabant. Aan de hand van scherpe, hilarische en herkenbare verhalen schetst Rob in deze voorstelling zijn worsteling met de vooruitgang.

En in 2018 gaat zijn nieuwe show 'Kom maar op' van start. Aan de hand van scherpe, herkenbare en humoristische anekdotes vertelt hij hierin over alledaagse situaties en de verrassingen die zomaar kunnen opduiken.

Rob won in 2014 de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler Amsterdam en schoof gelijk aan bij DWDD. Ook was Rob te zien in de tv-reeks van Padoem Patsss (De oneliner show) (VARA/BNN) op NPO3.
Wekelijks bracht hij de rubriek 'De week in oneliners' bij Martijn Muijs op Radio Veronica en was hij op diverse andere radiozenders te horen. Hiernaast is Rob actief als columnist, fervent twitteraar en Tonprater.

www.robscheepers.com