Erik Krikke & 7even Bridges (muziektheater)

Over Erik Krikke & 7even Bridges: 

Erik Krikke werd als militair in de zomer van 2007 uitgezonden naar Kandahar, Afghanistan om daar als operatieassistent te gaan werken in het NAVO ziekenhuis op de militaire vliegbasis. Vanuit zijn functie het hoogst haalbare en meest interssante werktechnisch gezien, maar voor hem als mens vernietigend. Na terugkomst in Nederland bleek het litteken veel te groot en Erik kreeg last van PTSS. Pas na jaren erkende Erik dat hij hulp nodig had. Letterlijk schreef Erik zijn traumatische ervaringen van zich af en dat resulteerde in het boek 'Operatie geslaagd'

​Inmiddels lacht het leven Erik weer toe. Zijn boek heeft veel mensen aangegrepen en daaruit voort is de muziektheatervoorstelling met dezelfde titel geboren. Daarin vertelt Erik zijn persoonlijke verhaal op indrukwkkende wijze en dat als niet theatermaker. Daarbij wordt Erik ondersteund door zijn band 7even Bridges, waarvan Erik ook een van de zangers is.

Van deze band verschijnt op 1 juni 2018 het langverwachte debuutalbum #breakthesilence. Een Engelstalig conceptalbum waarin ieder nummer een hoofdstuk op zich is en samen het verhaal van Erik ondersteunen. Het album werd gemasterd in de befaamde Abbey Road Studio’s in London door de bekende engineers Miles Showell (Beatles, Rolling Stones, Queen, Eric Clapton, The Who) en Geoff Pesche (Coldplay, Gorillaz, Kylie Minogue, Basement Jaxx). Het album is binnen gekomen in de album top 100 op plaats 25!

Erik en zijn band merken middels het boek en de theatervoorstelling dat 'hun' verhaal helpt bij de verwerking van traumatische ervaringen van mensen en dus heeft Erik, dit keer samen met 7even Bridges, een nieuwe missie... ...dit verhaal moet zo veel en vaak mogelijk vertelt worden.

Invincible:
Invincible is het officiële lijflied van het Dutch Invinctus Games Team 2020. Het is een eerbetoon aan alle fysiek of mentaal gewonde en zieke (ex-) militaireln. De opbrengsten van de single worden gedoneerd aan Team NL. De Invictus Games worden van 9 t/m 16 mei 2020 in Nederland georganiseerd. 

7even Bridges bestaat uit:
- Bas Rysavy (akoestische gitaar en vocals)
- Danny Rysavy (vocals)
- Erik Krikke (vocals)
- Fondy Hartman (gitaar en vocals)
- Gijs Pelgrom (drums en vocals)
- Marcel Peters (basgitaar en vocals)
- Marijn Meijer (piano, viool en vocals)

www.operatiegeslaagd.nl