Op Sterk Water (improvisatie cabaret)

Over Op Sterk Water: 

Op Sterk Water wordt al jaren gezien als dé toonaangevende en grappigste ImproCabaretgroep van Nederland. Ze hebben bewezen dat improviseren veel meer is dan een truc of spelletje.

De muzikaliteit, humor en snelheid van Op Sterk Water is ongeëvenaard en levert avond na avond unieke, eenmalige en niet te missen voorstellingen op.

Op Sterk Water is onstaan als een collectief van cabaretiers, acteurs, muzikanten en taalkunstenaars dat in wisselende samenstelling te zien was. Namen die in het verleden aan Op Sterk Water verbonden zijn geweest zijn: Arjen Lubach, Klaas van der Eerden, Roemer van der Steeg, René van Meurs, Sander Geboers, Roel van Velzen en Rene M Broeders

Inmiddels speelt Op Sterk Water in een vaste vier-mans bezetting per jaar ongeveer tweehonderd voorstellingen in theaters, voor bedrijven, scholen en op de radio. Op aanwijzingen van het publiek ontstaan sketches, scènes en liedjes, elke uitvoering nieuw en origineel. In 2019/2020 is Op Sterk Water te zien met hun nieuwe voorstelling 'In Space'. 

Over 'Maakt alles beter': 

Vanaf de zomer van 2021 maken de mannen van Op Sterk Water alles beter. Want er valt veel beter te maken, vanuit welk perspectief je het ook bekijkt.
Met razendsnelle gedachtesprongen, perfect getimede grappen en virtuoze liedjes voegen ze een gouden randje toe aan jouw werkelijkheid.
Heb jij geen problemen? Niet getreurd, ook dat lossen ze op!
Want Op Sterk Water maakt alles beter.


Naast de theatertournees is Op Sterk Water de afgelopen jaren ook een graag geziene speler op de festivals als Lowlands, Laughing Maters en Zwarte Cross. Op Sterk Water verzorgde gastoptredens op alle grote cabaret festivals. Daarnaast leverde het bijdragen aan de radio-uitzendingen van 'Rob Stenders eetvermaak' op 3fm en BNN Today op Radio1.

Op TV was Op Sterk Water o.a. te zien bij de VARA tijdens ´Comedy Club Katendrecht´.

Op Sterk Water bestaat uit:
Tim Zeegers (1981)
Tim studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht en improviseert sinds 2001 bij Op Sterk Water. Daarnaast presenteert hij theateravonden en congressen, acteert hij in korte films, presenteerde hij radioprogramma's op Radio Rijnmond en 3FM en verscheen hij in diverse televisieprogramma's.

Daniel Koopmans (1973)
Daniel is acteur en kleinkunstenaar en sinds 2000 lid van Op Sterk Water. Hij studeerde af aan de theateracademie Arnhem, werd tweede op het Amsterdams Kleinkunstfestival, speelde bij diverse jeugdtheatergezelschappen en maakte locatievoorstellingen voor onder andere Oerol en Over het IJ. Daniel is regelmatig te zien op tv, van GTST en Koppensnellers tot Zondag met Lubach en is trainer bij Omdenken. 

Dave Luza (1974)
Dave Luza heeft na zijn opleiding als dramadocent vooral veel gespeeld. Hij won improvisatieprijzen in o.a. Nederland en Duitsland en speelde succesvolle shows in München, Indianapolis en Orlando. Dave is sinds 1999 lid van Op Sterk Water en geeft daarnaast ook workshops aan bestaande groepen en bedrijven. Naast op Sterk Water heeft Dave een succesvolle comedy podcast over bordspellen (This Game is Broken). en YoutTubekanaal (TheHappyLuza). 

De pers over 'Hotel':

www.opsterkwater.nl