Philippe Geubels (cabaret)

Tien jaar geleden stond Philippe Geubels voor het eerst op het comedypodium. Snel daarna was er geen houden meer aan. Een stormachtige doorbraak in Vlaanderen volgde. Vier jaar geleden debuteerde hij in de Nederlandse theaters met ‘Made in Belgium’. Een even stormachtige doorbraak was het gevolg en de tour eindigde met uitverkochte shows in Carré. Nu is het tijd voor ‘Bedankt voor Alles’, een show die de ‘wereldberoemde’ Vlaming in zowel Nederland als België op de podia brengt en waarin hij onvermoede kunsten vertoont……


Met zijn debuutprogramma 'Droog' bereikte Philippe in Vlaanderen wat maar weinigen gegeven is: direct uitverkochte zalen. Hij is één van de drukst bezette mediafiguren van Vlaanderen. Een bliksemcarrière van deze Vlaamse vakkenvuller.
Zijn immense succes bleef niet onopgemerkt in Nederland; hij werd uitgenodigd om te spelen op het prestigieuze Amsterdam Comedy Festival. Zijn tweede Nederlandse optreden was de kolkende Julliet-tent op Lowlands.

Op TV brak Philippe door in het veelbekeken VRT-programma 'De slimste mens'. De AVRO ontdekte Philippe in de komische datingshow 'Mag ik u kussen?', waardoor hij ook in de Nederlandse versie een niet te missen verschijning werd.

De reacties op zijn tweede programma waren unaniem lovend!

"Steevast uitverkocht in Vlaanderen waagt Philippe nu zijn eerste stappen over de grens."

"In een theatertour met een speciaal voor Nederland samengesteld programma van alle hoogtepunten uit zijn shows, laat hij avond aan avond ook in Nederland uitverkochte theaters ontploffen. Zorg dat u deze droogkomische, innemende Vlaming -met zijn herkenbare lijzige stemgeluid- niet mist!"

Op 26 februari en 2 & 3 maart 2014 sloot Philippe zijn tournee van 'Made in Belgium' af in Koninklijk Theater Carré.

Voor de Nederlandse TV (BNN) maakte Philippe het programma 'Uitzonderlijk vervoer'. Daarin haalt Philippe bekende cabaretiers thuis op en brengt ze naar het theater. Philippe was taxichauffeur voor o.a. Paul de Leeuw, Jochem Myjer, Jandino, Bert Visscher en Samba Schutte.

Inmiddels is Philippe ook in Nederland een graag gezien mediagezicht. Momenteel is hij, naast Najib Amhali, vaste teamcaptain bij 'Het zijn net mensen' en in 'Beste kijkers' op RTL4 en tourt hij met zijn compleet uitverkochte show 'Bedankt voor alles' langs de Vlaamse en Nederlandse theaters.

In juni 2016 stond Philippe samen met zijn 'Gabbers' Roue Verveer, Jandino en Guido Weijers in de Ziggo Dome. Wegens groot succes werd er in juni 2017 een tweede reeks shows gegeven in de Ziggo Dome.

Momenteel is Philippe in de theaters te zien met zijn nieuwe theaterprogramma 'Bedank voor alles'.

In Vlaanderen schreef Philippe TV geschiedenis met zijn programma 'Taboe' waarin hij optrok met mindeheidgroepen uit de samenleving. Na diverse intieme gesprekken maakte Philippe vervolgens tijdens een optreden voor een zaal vol met mensen met diezelfde problemen rake grappen.

www.philippegeubels.be
www.bedankt-voor-alles.nl