Philippe Geubels (cabaret)

Over Philippe: 

Tien jaar geleden stond Philippe Geubels voor het eerst op het comedypodium. Snel daarna was er geen houden meer aan. Een stormachtige doorbraak in Vlaanderen volgde.
Met zijn debuutprogramma 'Droog' bereikte Philippe in Vlaanderen wat maar weinigen gegeven is: direct uitverkochte zalen. Hij is één van de drukst bezette mediafiguren van Vlaanderen. Een bliksemcarrière van deze Vlaamse vakkenvuller.

Zijn immense succes bleef niet onopgemerkt in Nederland; hij werd uitgenodigd om te spelen op het prestigieuze Amsterdam Comedy Festival. Zijn tweede Nederlandse optreden was de kolkende Julliet-tent op Lowlands. In 2012 debuteerde hij in de Nederlandse theaters met ‘Made in Belgium’. Een even stormachtige doorbraak was het gevolg en de tour eindigde met uitverkochte shows in Carré. Daarna was het tijd voor ‘Bedankt voor Alles’, een show die de ‘wereldberoemde’ Vlaming in zowel Nederland als België op de podia bracht en waarin hij onvermoede kunsten vertoonde…… 
In juni 2016 stond Philippe samen met zijn 'Gabbers'  Roue Verveer, Jandino en Guido Weijers in de Ziggo Dome. Wegens groot succes werd er in juni 2017 een tweede reeks shows gegeven in de Ziggo Dome.

Op TV brak Philippe door in het veelbekeken VRT-programma 'De slimste mens'. De AVRO ontdekte Philippe in de komische datingshow 'Mag ik u kussen?', waardoor hij ook in de Nederlandse versie een niet te missen verschijning werd. Voor de Nederlandse TV (BNN) maakte Philippe het programma 'Uitzonderlijk vervoer'. Daarin haalde Philippe bekende cabaretiers thuis op en bracht ze naar het theater. Philippe was taxichauffeur voor o.a. Paul de Leeuw, Jochem Myjer, Jandino, Bert Visscher en Samba Schutte. Hij was, naast Najib Amhali, vaste teamcaptain bij 'Het zijn net mensen' en in 'Beste kijkers' op RTL4. In het voorjaan van 2019 was hij te zien op RLT4 met zijn programma 'Is er een dokter in de zaal?'

In Vlaanderen schreef Philippe TV geschiedenis met zijn programma 'Taboe' waarin hij optrok met mindeheidgroepen uit de samenleving. Na diverse intieme gesprekken maakte Philippe vervolgens tijdens een optreden voor een zaal vol met mensen met diezelfde problemen rake grappen.

De pers over 'Bedankt voor Alles':

Prijzen:

www.philippegeubels.be