Rob Scheepers (cabaret)

Over Rob:

In samenwerking met het Eindhovens Dagblad stond de Brabantse cabaretier Rob Scheepers in 2014 voor het eerst op de theaterplanken met zijn Nieuwjaarsconference 'Afgescheept'. Drie avonden was de grote zaal van het Parktheater in Eindhoven volledig uitverkocht. Het succesvolle debuut smaakte naar meer. Zijn prodiumervaring als tonprater kwam daarbij goed van pas.

In 'Opgescheept', de Nieuwjaarsconference 2015, stormde Rob opnieuw door het jaar heen. De tournee door Brabant werd groter van opzet en waren de kaarten wederom niet aan te slepen. 

Met zijn derde conference 'Uitgescheept' tourde hij langs de vaste theaters in Brabant. Hij eindigde in het Eindhovense Parktheater en verkocht maar liefst 6 (!) avonden uit!

Na een jaar te hebben overgeslagen en op veler verzoek is de razend populaire nieuwjaarsconference weer terug! In 2019/2020 speelt Rob 'Scheepers checkt uit'.

Over 'Scheepers checkt uit':
Waarom schreeuwt iedereen tegenwoordig zo? Doe eens lief.
We weten toch allemaal dat het onmogelijk is om te schreeuwen en te luisteren tegelijk? Dus, wat te doen in 2020? Gaan we hier onverstoord mee verder? Of zullen we in het nieuwe decennium gewoon wat vaker luisteren naar elkaar? Praten? Fluisteren?
Misschien wordt het tijd dat we gewoon even een paar tellen stil zijn met z’n allen………..

Verder was hij in 2016 te zien met de voorstelling 'Schroot' in de theaters binnen en buiten Brabant. Aan de hand van scherpe, hilarische en herkenbare verhalen schetst Rob in deze voorstelling zijn worsteling met de vooruitgang. De tournee van dit programma sloot Rob af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam.

Vervolgens was Rob te zien met zijn show 'Kom maar op', in 2020 begint Rob met de try-outs van zijn derde landelijke show 'Gulzig

Over 'Gulzig':
Geen hoofdzonde is Rob vreemd.
Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer quality time, meer optredens, meer borrelnootje, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer……..van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent. En niet kent. Maar wie wil dat nou niet?
Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kan u nog meer grappen verwachten. En meer verhalen. En meer lachen. Meer van alles!


Rob won in 2014 de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler Amsterdam en schoof gelijk aan bij DWDD. Ook was Rob te zien in de tv-reeks van Padoem Patsss (De oneliner show) (VARA/BNN), in het programma 'Rare Jongens' en zat hij in de zomer van 2019 in De Slimste Mens. Hij schreef een wekelijkse columns in het blad Prive en schrijft op dit moment een Column in het Brabants Dagblad. Daarnaast is Rob vaak te horen op de radio, op dit moment sluit hij de week op Radio Veronica af met zijn Column 'De Week in Oneliners'. 

De pers over Rob:

Prijzen

www.robscheepers.com