Rob Scheepers (cabaret)

In samenwerking met het Eindhovens Dagblad stond de Brabantse cabaretier Rob Scheepers in 2014 voor het eerst op de theaterplanken met zijn Nieuwjaarsconference 'Afgescheept'. Drie avonden was de grote zaal van het Parktheater in Eindhoven volledig uitverkocht. Het succesvolle debuut smaakte naar meer. Zijn prodiumervaring als tonprater kwam daarbij goed van pas.

In 'Opgescheept', de Nieuwjaarsconference 2015, stormde Rob opnieuw door het jaar heen. De tournee door Brabant werd groter van opzet en waren de kaarten wederom niet aan te slepen. Het Parktheater verkocht 4 avonden uit en ook in Veldhoven, Valkenswaard en Bergeijk waren er grote wachtlijsten.

Met zijn derde, en voorlopig laatste, Oudejaarsconference 'Uitgescheept' tourde hij langs de vaste theaters in Brabant. Hij eindigde in het Eindhovense Parktheater en verkocht maar liefst 6 (!) avonden uit!

Rob won in 2014 de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler Amsterdam en schoof gelijk aan bij DWDD. Ook was Rob te zien in de tv-reeks van Padoem Patsss (De oneliner show) (VARA/BNN) op NPO3.

Rob was in 2016 te zien met de voorstelling 'Schroot' in de theaters. Vanaf het voorjaar van 2017 ook buiten Brabant. Aan de hand van scherpe, hilarische en herkenbare verhalen schetst Rob in deze voorstelling zijn worsteling met de vooruitgang. De tournee van dit programma sloot Rob af in het DeLaMar theater in Amsterdam.

Sinds juni 2017 is Rob columnist van het weekblad Prive. Daarnaast levert Rob bijdragen aan het radioprogramma van Niek van der Velden op Radio Veronica.
​Ook was Rob te zien in het BNN programma 'Rare jongens'.

Momenteel toert Rob met zijn nieuwe show 'Kom maar op' door het land. In deze tweede theatersolo vertelt Rob op scherpe, herkenbare en hilarische wijze over het dagelijkse leven en de verrasende wenteling die het leven zomaar kan nemen. Of Rob daar helemaal klaar voor is? 'Kom maar op!' 

www.robscheepers.com