Rob Scheepers (cabaret)

Gulzig is de derde landelijke show van Rob Scheepers. Geen hoofdzonde is Rob vreemd.
Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer quality time, meer optredens, meer borrelnootje, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer……..van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent. En niet kent. Maar wie wil dat nou niet?
Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kan u nog meer grappen verwachten. En meer verhalen. En meer lachen. Meer van alles!

Over Rob:

In samenwerking met het Eindhovens Dagblad stond de Brabantse cabaretier Rob Scheepers in 2014 voor het eerst op de theaterplanken met zijn Nieuwjaarsconference 'Afgescheept'. Drie avonden was de grote zaal van het Parktheater in Eindhoven volledig uitverkocht. Het succesvolle debuut smaakte naar meer. Zijn podiumervaring als tonprater kwam daarbij goed van pas. Zijn tournees door Brabant werden steeds groter van opzet en de kaarten waren niet aan te slepen. In 2020 bracht Rob de Stadiontour in het Philips Stadion in Eindhoven die hij 30 keer uitverkocht.

De pers over Rob:

Prijzen:

Rob op TV, radio en in de krant:

Momenteel schrijft op Rob Scheepers een wekelijks column in het Brabants Dagblad. Daarnaast is Rob vaak te horen op de radio, op dit moment sluit hij de week op Radio Veronica af met zijn Column 'De Week in Oneliners'
Rob Scheepers was eerder te zien in de tv-reeks van Padoem Patsss (De oneliner show) (VARA/BNN), in het programma 'Rare Jongens' en zat hij in de zomer van 2019 in De Slimste Mens. Hij schreef eerder een wekelijkse columns in het blad Privé.

www.robscheepers.com