Nieuws

Extra speeldata Kaj Gorgels in Rotterdam en Amsterdam 

Amsterdam, 10 september 2018

Kaarten voor de show van Kaj Gorgels in Rotterdam en Amsterdam waren het afgelopen weekend binnen 24 uur uitverkocht! Vandaag kondigen we extra speeldata aan. Kaarten voor zondag 17 februari 2019 in het Oude Luxor in Rotterdam en zondag 24 februari 2019 in DeLaMar Amsterdam zijn nu te koop!


Kaj Gorgels nieuw bij TVB en komt met een eigen 'One-man show' in het theater

Amsterdam, 7 september 2018

Kaj Gorgels gaat het theater in met zijn eigen One-man show 'Effe relativeren'. Hiervoor werkt Kaj samen met Badaboom/PnP media, TVB Theater en A Million Faces (Kaj's management). 
Kaarten voor shows in het Oude Luxor Rotterdam en DeLaMar Amsterdam zijn nu te koop via www.kajgorgels.nl en de sites van de theaters. Een tournee voor het najaar 2019 wordt momenteel samengesteld.


Martijn Kardol wekelijks te zien bij RTL Late Night

Amsterdam, 3 september 2018

Vanavond start RTL Late Night met als nieuwe presentator Twan Huys. Ook nieuw is het vaste item van Martijn Kardol op iedere woensdagavond.
Inhoudelijk kunnen we er nog niet te veel over zeggen, maar kijk a.s. woensdag vooral naar Late Night...


UITmarkt 2018 met vele TVB Theater gezichten op verschillende podia

Amsterdam, 24 augustus 2018

Vanavond start de UITmarkt 2018. In Amsterdam zijn allerlei producties en artiesten te zienop diverse podia. Uiteraard ook weer veel producties van TVB. Hier een overzicht:
vrijdag 24 augustus:
21.00 uur op het Krakeling podium - Yvonne van den Eerenbeemt
Zaterdag 25 augustus:
16.30 uur in het Bimhuis - Yuri Honing
20.00 uur op het Krakeling podium - Anne & Lisa
Zondag 26 augustus:
12.00 uur in het OBA theater / Benjamin van der Velden
19.00 uur op het Krakeling podium . Maartje & Kine

Daarnaast is Benjamin van der Velden te gast bij AT5 op zat tussen 15.00 / 16.00 uur.


Martijn Kardol roast campinggasten op Comedy Central

Amsterdam, 20 augustus 2018

Vanavond is de roast te zien van Martijn Kardol op Comedy Central. Afgelopen zomer bezocht Martijn Camping de Horrebieter in Hoogersmilde. Tijdens zijn verblijf het eerste weekend sprak hij vaste campinggasten, de eigenaar en de vaste kok. Het weekend er na liet Martijn zijn indrukken los op het aanwezige campingpubliek. Zijn bevindingen zijn vanavond te zien om 21.30 uur op Comedy Central.


Lowlands 2018 met Martijn Kardol, Jens Dendoncker

Amsterdam, 17 augustus 2018

Vandaag gaat Lowlands 2018 van start. In Biddinghuizen staat zoals altijd uiteraard weer veel comedy op het programma. Deze vrijdag (17/08) staat Martijn Kardol 30 minuten lang op het podium van de Sexyland-stage vanaf 17.05 uur. Een dag later, zaterdag 18/08 om 17.55 uur, staat de Vlaamse comedian Jens Dendoncker op hetzelfde podium. Jens is komend seizoen te zien in een nieuwe editie van de Bourgondische Belgen in de Nederlandse theaters.


De Grote Degradatie Show in Enschede

Amsterdam, 14 augustus 2018

Woensdag 15 en donderdag 16 augustus wordt er in het Wilminktheater in Enschede een bijzondere voorstelling op het podium gebracht. Na de degradatie van FC Twente uit de eredivisie namen Thijs Kemperink, Andre Manuel en Laurens ten Den het initiatief voor een theatervoorstelling. 'FC Twente leeft!'. Voor beide dagen zijn nog een aantal laatste kaarten te koop via het Wilminktheater. Naast deze drie heren zijn er ook bijdragen van o.a. Heiligen Hendrik, Wout Brama, Eric Braamhaar, Sander Boschker en Eddie Achterberg.


Zwarte Cross 2018 gestart

Amsterdam, 12 juli 2018

In Lichtenvoorde is het grootste festival van Nederland van start gegaan, de Zwarte Cross. Naast de races en muziek uiteraard ook weer veel ruimte voor comedy. Op zondag 15 juli zijn (vaste gast) Thijs Kemperink en Martijn Kardol te zien op het festival. Thijs staat om 16.30 uur in de theatertent (waar ook Arie & Silvester en Huub van der Lubbe die dag te zien zijn). Martijn geeft twee optredens (16.15 en 18.15 uur) in Theatro Obscura. Het festival is al maanden uitverkocht!


Martijn Kardol Roast campinggasten tijdens de Comedy Central Roasts

Amsterdam, 9 juli 2018

Vanaf 30 juli start Comedy Central met een serie Roasts van subculturen. Hierin mocht een drietal comedians een bepaalde subcultuur Roasten. Martijn Kardol bezocht een weekend camping de Horrebieter in Hoogersmilde en mocht de campinggasten en eigenaar naar eigen inzicht roasten op de BBQ. Naast Martijn worden de Roasts gedaan door Soundos en Martijn Koning.
Vanaf 30 juli, iedere maandag om 21.30 uur op Comedy Central.


Comedy Parade op Concert at Sea

Amsterdam, 27 juni 2018

Komend weekend is het weer Concert at Sea. Voor het tweede achtereenvolgende jaar is er ook weer comedy geprogrammeerd in de AD theatertent. Dit jaar spelen voor de Comedy Parade op vrijdag 29 juni Tim Hartog, Riza Tisserand en Roel C Verburg. Op zaterdag 30 juni staan Arie Koomen, Emiel van der Logt en Pieter Jouke op het podium. De exacte tijden kun je vinden op www.concertatsea.nl 


Martijn Kardol ontvangt nominatie voor de Neerlands Hoop 2018

Amsterdam, 14 juni 2018

Martijn Kardol heeft een nominatie voor de Neerlands Hoop 2018 voor zijn debuutprogramma 'Bang' ontvangen. 
Na de prachtige recensies nu dus ook een waardering van de jury van de belangrijkste Nederlandse cabaretprijzen. 
In september wordt de winnaar bekend gemaakt.

Martijn speelt 'Bang' nog door t/m begin januari 2019 en sluit dan zijn tournee af in de Kleine Komedie in Amsterdam op 4 en 5 januari 2019.


Nieuwe samenwerking: Erik Krikke & 7even Bridges en TVB Theater 

Amsterdam, 1 juni 2018

Nieuwe samenwerking!!!
​Erik Krikke & 7even Bridges sluit zich aan bij TVB Theater.
Bijzondere projecten verdienen bijzondere aandacht.
​Erik Krikke schreef zijn ervaringen als assistent operatiechirurgie van zich af wat leidde tot het indrukwekkende boek 'Operatie geslaagd'. Onder dezelfde titel is Erik met 7even Bridges te zien in de theaters.
Het is sowieso een bijzondere dag want vandaag verschijnt ook het langverwachte debuutalbum #breakthesilence. 


Yuri Honing wint Edison JazzWorld 2018

Amsterdam, 21 mei 2018

Yuri Honing heeft voor zijn album 'Goldbrun' de Edison JazzWorld 2018 gewonnen. De Edisons gelden als de belangrijkste muziekprijzen.
​Vanaf januari is Yuri te zien in de theaters met de gelijknamige Theatertournee. Speeldata staan in de agenda op deze site.


 

Bjorn van der Doelen en TVB Theater gaan samenwerken

Amsterdam, 16 mei 2018

Muzikant (en ex-profvoetballer) Bjorn van der Doelen en TVB Theater gaan samenwerken. 
In maart 2019 start de eerste theatertournee n.a.v. het in december te verwachten nieuwe album 'Eerwaarde vader zegen mij, want ik heb gezondigd'. 
​De speeldata zijn te vinden in de agenda op deze site.


4-sterren voor Thijs Kemperink in het DVHN

Amsterdam, 11 mei 2018

Jacques d'Ancona was afgelopen woensdag aanwezig bij de uitverkochte voorstelling van Thijs Kemperink in Assen en schreef de volgende recensie vandaag in het DVHN.


Lieven Scheire sluit zich aan bij TVB Theater

Amsterdam, 9 mei 2018

Nieuwe samenwerking!!! De Vlaamse comedy en Tv-maker Lieven Scheire sluit zich aan bij TVB Theater. Lieven studeerde fysica in Gent en met die wetenschappelijke achtergrond is Lieven inmiddels een bekend gezicht in zowel Vlaanderen als Nederland. Tussen januari en april 2019 brengt hij zijn theaterlezing 'Live in Nerdland; DNA' in de Nederlandse theaters.


Goldbrun van Yuri Honing is genomineerd voor de EdisonJazzism publieksprijs 2018

Amsterdam, 4 mei 2018

Volkskrant ***** 'Honing betovert zijn publiek'
Jazzism***** 'Complex en beeldschoon'
Trouw***** 'Bij dit kwartet versmelt de muziek tot iets onbenoembaar moois'


 

Philippe Geubels in Koninklijk Theater Carré

Amsterdam, 12 maart 2018


Vanavond staat Philippe Geubels voor de derde avond deze week met 'Bedankt voor alles' in Koninklijk Theater Carré. Morgenavond sluit hij deze week in Nederland feestelijk af met zelfs twee voorstellingen op een avond!

 


Philippe Geubels in Breda

Amsterdam, 28 maart 2018

Philippe Geubels speelt vanavond, morgen én overmorgen 'Bedankt voor alles' in het uitverkochte ChasséTheater in Breda.

 


Rob Scheepers begonnen met try-outs 'Kom maar op'

Amsterdam, 22 maart 2018

Rob Scheepers is gestart met zijn try-outs voor ‘Kom maar op.’ Wil je erbij zijn? Dan kan dat alleen nog maar in Hoofddorp want verder is alles helemaal UITVERKOCHT!


Martijn Kardol in Bellevue

Amsterdam, 13 maart 2018

14 tot en met 17 maart speelt Martijn Kardol zijn voorstelling 'Bang' in theater Bellevue te Amsterdam. Zaterdag 17 maart is al helemaal uitverkocht, dus wees er snel bij!


Tiemersma en Van Bokhorst Theaterproducties is nu TVB Theater!

Amsterdam, 27 februari 2018

We zijn heel blij te mogen vertellen wat we al sinds afgelopen zomer in gang hebben gezet. Klaar voor de toekomst: Tiemersma en Van Bokhorst Theaterproducties is nu TVB Theater! We hebben ons klaargemaakt voor de komende vijf jaar met een nieuwe naam, nieuwe identiteit, vernieuwde organisatiestructuur en visie. We zijn er van overtuigd dat we met deze stap als theaterbureau nóg meer kunnen bieden aan de artiesten en producenten bij ons aangesloten. Wij hebben er stiekem al een glaasje champagne op gedronken ;-) 

 

Meer weten: http://www.tvbtheater.nl/toekomst


 

 

Anne & Lisa tweede 'TVB New Artist'

Amsterdam, 23 februari 2018

Het absurdistische cabaretduo Anne & Lisa zijn de tweede 'TVB New artist'. Afgelopen week werden de handtekeningen gezet waardoor deze dames in het theaterseizoen 2018/2019 te zien zijn met hun avondvullende voorstelling 'Weltschmerz'.
“Anne & Lisa dagen het publiek uit en durven risico’s te nemen. Samen met hun aanstekelijke enthousiasme zullen ze worden omarmt door een breed publiek”, aldus Ruben Tiemersma.
Anne & Lisa zelf: “Als ‘New artist’ bij TVB krijgen we de mogelijkheid om ons verder te ontwikkelen, vlieguren te maken en onszelf opnieuw uit te vinden. Voor ons een enorme kans en uitdaging”.

Het 'TVB New artist' concept is een samenwerking tussen TVB Theaterproducties en een 40-tal theaters. Benjamin van der Velden toert momenteel als eerste 'TVB New artist' langs de theaters met zijn debuutvoorstelling 'Ik Ben'.
Binnenkort wordt bekend welke theaters ook in 2018/2019 dit traject allemaal ondersteunen.


Thijs Kemperink in Bellevue

Amsterdam, 14 februari 2018

Vanavond en morgenavond speelt Thijs Kemperink zijn avondvullende voorstelling 'Bonje!' in Bellevue te Amsterdam.


Release debuutalbum 'Attacca' van muzikaal comedyduo Maartje & Kine

Amsterdam, 14 februari 2018

Donderdagavond 15 februari gaat het derde avondvullende theaterprogramma ‘Vibrato!’ in première in Theater de Veste te Delft. Tevens is die dag de officiële release van het debuutalbum ‘Attacca’. Een
debuutalbum, geproduceerd door Maartje en Kine Enterprises met daarop liedjes uit hun huidige en eerdere theaterprogramma’s.

 


 

Interview Thijs Kemperink in Het Parool

Amsterdam, 13 februari 2018

'Tukkers zeggen nooit: ik hou van jou'. Vandaag een groot interview met Thijs Kemperink in Het Parool. De reden is dat Thijs deze week twee dagen in Theater Bellevue staat met zijn nieuwe voorstelling 'Bonje!'. Kaarten zijn te koop via www.theaterbellevue.nl 

 


Première 'Pulse' van Artvark Saxophone Quartet & 155

De muzikale lenigheid van Artvark Saxophone Quartet kent geen grenzen. De vier mannen met saxen maakten theaterconcerten richting de Blues (met John Buijsman), klassiek (met Claron McFadden) en soul/ jazz (met Ntjam Rosie). Allemaal herkenbaar door de uitmuntende kwaliteit en de unieke samensmelting van klanken en stijlen.

Nu buigt Artvark de elektronische kant op met ‘Pulse’. ‘Pulse’ is vibraties, ‘Pulse’ is pompend, ‘Pulse’ is de tijd, ‘Pulse’ is motie, ‘Pulse’ is aan, ‘Pulse’ is uit. Met producer en percussionist Frank Wienk (aka BinkBeats) componeren de mannen van Artvark een gloednieuw pulserend repertoire. Op het podium gebracht door vier saxen en de mannen van 155(eenvijfvijf), het bewegings-, dj- en vj-collectief dat op onconventionele wijze een plek veroverde op de Nederlandse podia.

‘Pulse’ belooft een visuele en muzikale voorstelling te worden, waarin de elasticiteit en originaliteit van Artvark eens te meer bewezen wordt. Vanavond om 20.30 gaat Pulse in première in de Stadsschouwburg Utrecht. 

 


William Boeva te gast bij DWDD

Vanavond is William Boeva te gast bij DWDD. William gaat in gesprek met Matthijs over zijn nieuwe theaterprogramma 'Reset' waarmee hij momenteel de theaters in Nederland afgaat.
NPO1; 19.00 uur


'De Groninger rhapsody' van Maartje & Kine live

Vanavond treden Maartje en Kine op met 'De Groninger Rhapsody' op de Vismarkt in Groningen tijdens de Fakkeltocht! Start: 21.40 uur


Thijs Kemperink in premiere in een uitverkocht Oldenzaal

Thijs Kemperink gaat in premiere met zijn nieuwe theaterprogramma 'Bonje!'. In het Oosten is van het land speelt Thijs grotendeels voor uitverkochte zalen. In februari maakt Thijs de overstap naar het westen want dan staat hij o.a. twee avonden in Theater Bellevue op 14 en 15 februari. Tevens is de documentaire over Thijs in een afrondende fase . De release hiervan wordt verwacht rond 10 februari. 

Tourbus Martijn Kardol gestolen

Martijn Kardol zijn tourbus is gestolen met naast alle apparatuur ook zijn decor. Alle speeldata voor deze, en volgende week worden momenteel verplaatst want er moet een nieuw decor gebouwd worden. Nieuwe speeldata worden zsm bekend gemaakt.


Martijn Kardol comedytalent van 2018

Martijn Kardol hoort volgens de Volkskrant bij de 3 grootste comedytalenten van 2018. Een mooie bekroning op een prachtig jaar waarin Martijn in première ging met zijn eerste avondvullende voorstelling 'Bang' welke met verschillende vier- en drie sterrenrecensie's beoordeld werd. 

 


 

Première 'Breaking Beats' Ntjam Rosie

Na de release van haar album Breaking Cycles is Ntjam Rosie weer live te zien op de podia. Morgen gaat ze in première in Lantarenvenster in Rotterdam. In haar theaterconcert Breaking Beats bouwt Rosie een geheel nieuwe brug van muzikale stijlen en dans. Samen met haar band, percussionist, turntablist en choreograaf/regisseur Lloyd Marengo (SYTYCD), laat Rosie in deze voorstelling het beste van zichzelf zien. Ntjam Rosie excelleerde in haar muzikale rol in de succesvolle theatertournees Homelands en We Hadden Liefde, We Hadden Wapens. Nu is het tijd voor een eigen show van deze graag geziene gast bij DWDD. Van Kameroen, Afrika naar Europa, Maastricht en Rotterdam, langs r&b, hiphop, funk, soul en jazz; het ‘zwarte ritme’ heeft een lange reis gemaakt.

Foto: Martin de Bruijn


 

Première 'Gelukzoeker' Bert Gabriëls

Filosofische spitsvondigheden, hilarische situaties en recht-voor-z’n-raap-comedy - Twee shows bracht Bert Gabriëls in Nederland al in de theaters. En met succes! “Een nieuwe Belg om in te lijsten”, schreef Dagblad van het Noorden. Daarom komt hij terug naar Nederland met zijn straffe comedy, verpakt in doordraaiende redeneringen. Voor ‘Gelukzoeker’ heeft Bert uitgezocht of het mogelijk is om gelukkig te zijn in deze wereld. Een schijnbaar eenvoudige vraag, die Bert beantwoordt met filosofische spitsvondigheden, hilarische situaties en recht-voor-z’n-raap-comedy. Vanavond is het zover en gaat hij in première in Theater de Veste in Delft.

 


 

Martijn Kardol & Benjamin van der Velden in het nieuwe seizoen van de Slimste Mens

Wie wordt deze winter De slimste mens? Vanaf maandag 18 december keert de succesvolle kenniskwis De slimste mens terug op NPO 2. Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan. In de eerste uitzending op 18 december gaat Benjamin van der Velden en op 2 januari volgt ook Martijn Kardol.


Rob Scheepers is terug met een nieuwe voorstelling

Op 13, 14 en 15 september 2018 gaat Rob Scheepers in Parktheater Eindhoven in première met 'Kom maar op'. De verkoop start op donderdag 14 december a.s. om 9.30 uur via de website van het Parktheater.

 


 

Wegens groot succes Philippe Geubels bijgeboekt

20 en 21 april staat Philippe Geubels in Groningen. Maandag 11 december om 10.00 uur start de verkoop voor 'Bedankt voor alles' van Philippe Geubels in MartiniPlaza Groningen.

 


 

4-sterren recensie voor Bert Gabriëls

Amsterdam, 21 november 2017

Het blijft maar sterren regenen, 'Gelukzoeker' van Bert Gabriëls krijgt 4-sterren in De Standaard. 15 december gaat 'Gelukzoeker' in première in Theater de Veste in Delft, dat belooft veel goeds!

"In een sublieme sketch over het schoolfeest komen alle ingrediënten nog eens samen..."
"...blijft wel comedy. Van de bovenste plank bovendien."

**** De Standaard

 


Amsterdam, 20 november 2017

Lancering 'TVB New Artist' Benjamin van der Velden 'Ik Ben - De EP'

Vandaag lanceert 'TVB New Artist' Benjamin van der Velden 'Ik Ben - De EP'! Nu te beluisteren op Spotify: https://tinyurl.com/y9k5pynk en Itunes: https://tinyurl.com/yacqcaq7. 6 liedjes uit de voorstelling 'Ik Ben' die vanaf Januari te zien is in de theaters door het hele land! Met speciale dank aan Kjelt Ostendorf, Koen van Dijk, Dorus Oomen en Sander Geboers

 


Amsterdam, 14 november 2017

Sterrenregen voor Martijn Kardol & Fuad Hassen

Het regent weer sterren vandaag: 4-sterren voor 'Bang' van Martijn Kardol én 3-sterren voor 'Held' van Fuad Hassen. Beide mannen ontvingen vandaag een prachtige recensie in de Volkskrant.

 

Foto: Jaap Reedijk

Foto: Eva van Leeuwen


 

Amsterdam, 13 november 2017

Ntjam Rosie vanavond in de Wereld draait door

Vanavond schuift Ntjam Rosie aan bij de DWDD in een gloednieuwe editie van de rubriek 'Het Groot Nederlands Songbook'. Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? DWDD stelt de canon van de Nederlandse liedkunst op, vanavond met een prachtige bijdrage van Ntjam Rosie

 


 

 

Amsterdam, 13 november 2017

Prachtige 3-sterren recensie voor debuutprogramma 'Bang' van Martijn Kardol

Als eerste cabaretier ooit won Martijn Kardol alle prijzen op het Groninger Studenten Cabaret Festival én het VARA Leids Cabaret Festival, twee jaar later staat hij in de NRC met een prachtige 3-sterrenrecensie voor zijn debuutprogramma 'Bang.'

 

 

 


 

Amsterdam, 6 november 2017

Na Fuad Hassen vanavond Rob Scheepers te zien in 'Rare Jongens'

Het programma 'Rare Jongens' op BNN is terug, het programma dat geschiedenis leuk maakt. Vorige week werd teamcaptain Leo Alkemade in het BNN programma 'Rare Jongens' bijgestaan door de Vlaamse comedian Jelle de Beule. Zij gingen de strijd aan tegen het team van René van Meurs en comedian Fuad Hassen. Vanavond neemt Rob Scheepers het stokje over van Fuad en gaat hij alles in de strijd gooien om te winnen. 

Rare Jongens is iedere maandagavond te zien om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3


Amsterdam, 23 oktober 2017

Mooie recensie's 'Held' van Fuad Hassen

Afgelopen zaterdag ging Fuad Hassen in première in Diligentia met "Held". Vandaag verschenen al de eerste mooie recensie's in het NRC en de Theaterkrant. 

... Op deze momenten toont Hassen dat hij een getalenteerd comedian is, die nog wel kan groeien, maar een niet onverdienstelijk tweede programma aflevert.
*** NRC

Behalve verhalen vertellen blijkt Hassen ook heel aardig te pantomimen en overtuigende, kritisch gekozen typetjes neer te zetten.
*** Theaterkrant

 


 

 

Amsterdam, 12 oktober 2017

Sterrenregen voor Yuri Honing

Met zijn nieuwe album Goldbrun krijgen Yuri Honing en zijn Acoustic Quartet de ene na de andere 4- en zelfs 5 sterren recensies. 

Dit album staat in het teken van Europa en heldendom. Onder invloed van de renaissancegedachte, Germania en beeldende kunst vormt Goldbrun de opstap naar de gelijknamige tentoonstelling in Museum De Fundatie, waar Honing samen met kunstenaar Mariecke van der Linden vanaf september 2018 een installatie presenteert in combinatie met zijn muziek.                  

De pers over Goldbrun

"Yuri Honing komt met zijn kwartet tot een nieuw, warm en empathisch geluid."  -  ***** Volkskrant

"Bij dit kwartet versmelt de muziek tot iets onbenoembaar moois." - ***** Trouw


Amsterdam, 11 oktober 2017

Première Held van Fuad Hassen

Zaterdag 21 oktober gaat Fuad Hassen in première met zijn voorstelling "Held" in het Diligentia in Den Haag. Voor zijn première speelt hij ook nog 18 en 19 oktober in het Bellevue in Amsterdam.

 


Amsterdam, 29 augustus 2017

Philippe Geubels in World Forum Den Haag - tickets vanaf 12 september te koop

Op 21, 22, 23 en 24 februari 2018 staat Philippe vier dagen in een hele bijzondere locatie: het World Forum in De Haag. Tickets zijn te bestellen vanaf 12 september om 10.00 uur via philippegeubels.eventbrite.nl

Vorige week werden de speeldata van Philippe in Koninklijk Theater Carré al aangekondigd. Die verkoop is reeds gestart. 


Amsterdam, 26 augustus 2017

De UITmarkt 2017

Dit weekend is de Amsterdamse Uitmarkt 2017. Op allerlei podia in de stad geeft een scala aan artiesten previews van voorstellingen die het komende theaterseizoen in de theaters te zien zullen zijn. Daaronder ook de volgende TVB producties: Ntjam Rosie speelt op de zaterdag om 15.30 uur op het ABN Amro Podium en Martijn Kardol is iets later, om 17.30 uur, te zien in de Comedy Theatertent.
De zondag is Yuri Honing om 16.30 uur te zien in het Muziekgebouw.
Mocht je De Uitmarkt op TV willen volgen dan kan dat ook uiteraard. Stem dan zeker de zondag om 18.20 uur af op NPO2 waarin presentator Winfried Baijens vanaf een boot vooruitblikt op het komende seizoen. Te gast zijn o.a. Brigitte Kaandorp en Paul de Munnik. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Maartje en Kine
Het hele programma vind je op www.uitmarkt.nl


Amsterdam, 25 augustus 2017

Yvonne van den Eerenbeemt sluit zich aan bij Tiemersma en Van Bokhorst Theaterproducties

Groot nieuws: we zijn een samenwerking met Yvonne van den Eerenbeemt gestart! Yfke Koolhaas, die het management verzorgt van Yvonne, zal ook nauw betrokken zijn bij de strategische beslissingen.

Zilver won Yvonne in 2014 met haar programma 'Vuile was' op het concours om de Wim Sonneveldprijs. Met de voorstelling 'SIRENE', welke als ontruimingsoefening werd ingezet in de theaters, lanceerde ze zichzelf. Aankomend seizoen speelt Yvonne deze voorstelling op aanvraag nog in de theaters.

Momenteel schrijft Yvonne aan haar nieuwe voorstelling ‘IJstijd’ waarmee ze in het seizoen 2018/2019 in de theaters te zien is. De eerste try-outs staan al voor april 2018 in de planning en maken wij later bekend.

Yvonne welkom, wij zijn erg blij met deze samenwerking! 


Amsterdam, 24 augustus 2017

Philippe Geubels in april 2018 in Koninklijk Theater Carré

Met zijn debuutprogramma 'Made in Belgium' stond Philippe Geubels in 2014 al drie dagen in Koninklijk Theater Carré. Op 10, 11, 12 en 13 april 2018 komt Philippe terug naar Amsterdam, nu met zijn voorstelling 'Bedankt voor alles'. De kaartverkoop voor deze voorstellingen start vrijdag 25 augustus om 09.00 uur. 


Amsterdam, 18 augustus 2017

Lowlands 2017

Dit weekend zijn we op Lowlands 2017. Komende nacht om 00.30 uur (van 18 op 19 augustus) staan Maartje en Kine in de Juliet met een mix van oude en nieuwe liedjes waaronder nummer uit hun komende theatervoorstelling 'Vibrato'. A.s. zondag om 15.00 uur is DE hit van De Parade 2017 te zien in diezelfde Juliet; 'LIJF' van 155 - eenvijfvijf & Cookachoo i.s.m. Dox. Een uniek live dansspektakel waarvoor de vloer volledig dansbaar gemaakt zal worden.


Amsterdam, 8 juli 2017

4-sterren recensie Theaterkrant voor 'LIJF' van 155

De dansers van 155 hebben een prachtige recensie in de Theaterkrant gekregen voor hun festival variant van 'LIJF'. Deze laten ze zien op De Parade, Julidans en Lowlands de komende weken.
In het najaar wordt de volledige versie van 'LIJF' opgevoerd in Rotterdam (Schouwburg op 19 december) en Amsterdam (Melkweg 21 en 22 december). data in Utrecht volgen ook spoedig.
Kijk voor de festivaldata op www.eenvijfvijf.nl


Amsterdam, 29 juni 2017

Maartje & Kine en Stand-up comedy op Concert at Sea 2017

Komend weekend is Concert at Sea aan de Brouwersdam in Scharendijke. Een weekend vol muziek met optredens van Kensington, Doe Maar, Chef's Special, Anouk en natuurlijk ook Blof. Maar ook staan Maartje & Kine op vrijdag 30 juni op het programma met een tweetal sets. Een daarvan is op het strand en de tweede in de nieuwe Spiegeltent. Daarin worden gedurende het weekend ook comedy shows gegeven door de Comedy Parade. Op vrijdag 30 juni zijn Arie Koomen, Daan van der Hoeven en Thijs Kemperink te zien en op zaterdag 1 juli geven Marlon Kicken, William Boeva en Rob Scheepers een 3-tal shows.
Klik hier voor het complete speelschema.


Amsterdam, 22 juni 2017

Rob Scheepers sluit de tournee van 'Schroot' af in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Kaarten zijn nu in de verkoop!

Cabaretier en tegenwoordig vaste columnist van Privé Rob Scheepers sluit de theatertournee van zijn eerste soloprogramma 'Schroot' af in het DeLaMar Theater in Amsterdam op 12 januari 2018.

Met 'Schroot' maakt Rob, na eerder drie Oudejaarsconferences in Brabant te hebben gespeeld, de eerste stappen buiten deze provincie. Komend najaar is hij met dit programma nog te zien in het land waarvan dus de afsluiter in DeLaMar in Amsterdam.
Vanaf maart 2018 start Rob vervolgens met de try-outs van zijn tweede programma 'Kom maar op'.

Gisteren werd bekend gemaakt dat Rob de nieuwe, vaste columnist is van Privé. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Adele Bloemendaal, Jos Brink en Andre van Duin. De eerste column van Rob verschijnt volgende week.

Kaarten voor de voorstelling op 12 januari 2018 in DeLaMar zijn nu te koop!


Amsterdam, 21 juni 2017

Rob Scheepers columnist bij Privé

Vandaag werd bekend dat Rob Scheepers de nieuwe columnist is van de Privé. Daarmee treedt Rob in de voetsporen van o.a. Jos Brink en André van Duin. Volgende week is de eerste column van Robs hand te lezen in het nog altijd meest populaire roddelblad van ons land.

 


Amsterdam, 14 juni 2017

Eerste nieuwe speeldata Philippe in 2018 bekend! 

De soloshow 'Bedankt voor alles' van Philippe is volgend jaar o.a. te zien in Rotterdam, Breda, Apeldoorn, Heerlen en Hengelo.
Ticketverkoop start donderdag 15 juni om 10 uur via de sites van de theaters. (Koop alleen daar je tickets om zeker te zijn dat je niet wordt opgelicht.)
Meer tourdata volgen later.
www.bedankt-voor-alles.nl

 


Amsterdam, 8 juni 2017

Rob en Fuad in nieuwe reeks 'Rare jongens' op BNN

Voor de reeks uitzendingen van het BNN programma 'Rare Jongens' komend najaar vinden deze maand de opnames plaats in Hilversum. Daar kun je nog bij zijn. Mocht je dat willen stuur dan snel jouw mail naar rarejongens@warnerbros.com
Mocht je bij de opnames aanwezig zijn dan zie je ook een aantal nieuwe gezichten waaronder Rob Scheepers en Fuad Hassen.


Amsterdam, 26 mei 2017

Begijn le Bleu voor het AD in de Giro

Comedian en wielerfanaat Begijn le Bleu is te gast in de Giro en volgt de spannende ontknoping op de voet voor het AD. In het online programma 'In het wiel' volgen presentator Hidde van Warmerdam en analist Thijs Zonneveld de Giro op de voet en doen verslag en voor,- en nabeschouwingen van alle etappe's. In het laatste weekend, tijdens de ontknoping van deze tourwedsrtijd is Begijn le Bleu te gast. Begijn is zelf groot wielerfanaat en werkt momenteel aan een boek en theaterproductie over deze sport.
Volg Begijn op twitter tijdens zijn verblijf de komende dagen


Amsterdam, 24 mei 2017

Speellijsten 2017/2018 online

Het theaterseizoen 2017/2018 krijgt al vorm. Vandaag presenteren wij de speellijsten van de producties die in 2017/2018 in de theaters te zien zijn. In de agenda op deze site vind je alle tourschema's.
 


Amsterdam, 20 april 2017

Ntjam Rosie zingt nieuwe single vanavond in DWDD

Vanavond zingt Ntjam Rosie haar prachtige nieuwe single 'Never give up' bij DWDD! Dit nummer is afkomstig van het album 'Breaking Cycles', waarmee de zangeres eind dit jaar het theater in gaat. In haar show 'Breaking Beats' bouwt Rosie een geheel nieuwe brug van muzikale stijlen en dans. Het belooft een show te worden langs r&b, funk, pop, hiphop soul en jazz, waarin Rosie het allerbeste van zichzelf laat zien!

Maar ook de komende tien dagen staat Rosie in het theater. Samen met Artvark Saxophone Quartet is zij te zien in het met veel sterren bekroonde ‘Homelands’.

Meer info: www.tvbtheaterproducties.nl/artiesten/agenda I www.ntjamrosie.com


Amsterdam, 18 april 2017

Maartje & Kine tweewekelijks bij GIJS 2.0 op Radio 2

Maartje & Kine kijken eens in de twee weken vooruit op de week bij Gijs Staverman op Radio 2. Op hun geheel karakteristieke wijze bezingen de twee het nieuws dat die week waarschijnlijk de aandacht zal trekken. Vanaf maandag 17 april iedere twee weken te horen dus bij GIJS 2.0 op NPO/Radio 2 vanaf 13.45 uur. En uiteraard terug te beluisteren via de facebookpagina van Maartje & Kine.


Amsterdam, 1 maart 2017

Benjamin van der Velden is de eerste 'TVB new artist'

Kleinkunstenaar/cabaretier Benjamin van der Velden (26 jaar uit Haarlem) is de eerste 'TVB new artist'. ‘TVB new artist’ is een nieuw samenwerkingsverband tussen theaters en Tiemersma en Van Bokhorst Theaterproducties, met als doel een uitzonderlijk nieuw talent een reeds geboekte theatertournee van minimaal 40 speeldata in het seizoen 17/18 te geven.

Benjamin studeert in mei dit jaar af aan het Conservatorium Haarlem. In 2016 won hij de juryprijs tijdens het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival, om vervolgens de persoonlijkheidsprijs binnen te slepen tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Wie is Benjamin: ‘Ik ben ex-vmbo'er, ex-glazenwasser, toetsenist, pianist, ADHD'er, pianodocent, conservatoriumstudent, een gevoelige jongen, familielid, een prima buurman, cameraman, cabaretier, kleinkunstenaar en na dit persbericht: TVB's new artist. Een fantastische kans waaruit veel vertrouwen spreekt. Ik hoop een voorstelling te maken vol met muziek, humor en ontroering. Dicht bij de maatschappij, de wereld en mijzelf. Want dat ben je natuurlijk vooral; jezelf. Jij bent, wij zijn en Ik Ben.’

De volledige speelkalender wordt later bekend gemaakt.


Amsterdam, 27 februari 2017

Thomas Smith in premiere in Utrecht

De Vlaamse comedian Thomas Smith start zijn theatertournee vanavond met een premiere in Utrecht. In 'Strak' vertelt Thomas over zijn eigen Brexit. Thomas is geboren in Delft, heeft Engelse ouders en woont bijna zijn hele leven in Belgie. Echter na de Brexit heeft Thomas zich laten naturaliseren tot Belg. Daarnaast wordt Thomas dit jaar 50 jaar. Een mijlpaal waardoor hij zijn leven vanuit een ander perspectief bekijkt. Na Utrecht zal Thomas twee dagen in Theater Bellevue in Amsterdam te zien zijn waarna hij de Vlaamse premiere heeft staan in Antwerpen op 7 maart a.s.
De complete agenda is te vinden op www.thomassmith.be

 


Amsterdam, 9 februari 2017

Start reprise tour Artvark en Ntjam Rosie

Homelands werd heel goed ontvangen in de Nederlandse theaters. Daarom gaat zaterdag de reprise tour van Artvark Saxophone Quartet en zangeres Ntjam Rosie van start in Theater Dakota te Den Haag. Zondag wordt de live-registratie als cd/dvd gepresenteerd in De Kleine Komedie te Amsterdam, waarna de voorstelling in o.a. Rotterdam, Nijmegen en Gouda staat.


Amsterdam, 30 januari 2017

Maartje & Kine kijken vooruit op de komende week bij Gijs 2.0

Vandaag zijn Maartje & Kine te gast bij Gijs Staverman op NPO Radio2. Ze kijken muzikaal vooruit op de komende week. 


Amsterdam, 28 januari 2017

Ellen Dikker in premiere met 'Buitenspel'

Vanavond gaat het vijfde avondvullende programma van Ellen Dikker in première in Theater Bellevue in Amsterdam. In 'Buitenspel' vertelt Ellen over wat het voor haar en het gezin heeft betekent dat haar zoontje is aangenomen in de jeugdopleiding van Ajax terwijl haar eigen carrière dreigt onopgemerkt voorbij te gaan. Een voorstelling over succes hebben, falen en vooral ook alles daar tussenin. Ellen is vervolgens dit seizoen nog tot juni in de theaters te zien.  


Amsterdam, 24 januari 2017

Ellen Dikker interview in het Parool

Vandaag een groot interview met Ellen Dikker in het Parool. Het interview staat in het kader van haar premiere deze week in Theater Bellevue in Amsterdam op 26, 27 en 28 (premiere) januari. Kaarten zijn nog te koop via www.theaterbellevue.nl


Amsterdam, 23 januari 2017

Yuri Honing in premiere met zijn eerste theaterprogramma 'Het verlangen van Yuri Honing'

Vanavond is de premiere van het eerste theaterprogramma van muzikant/saxofonist Yuri Honing in de Kleine Komedie in Amsterdam. In 'Het verlangen van Yuri Honing' maakt het publiek kennis met de langgerekte meeslepende toonreeksen en prachtige videobeelden van deze Edison en Boy Edgar prijswinnaar. De Leeuwarder Courant schreef onlangs al 'Muziek Yuri Honing kolkt onderhuids'. Vanaf vandaag is Yuri de komende maanden nog te zien door heel het land. Kijk in de agenda op deze site voor alle speeldata. Kaarten voor vanavond zijn te koop via De Kleine Komedie.


Amsterdam, 17 januari 2017

Maartje & Kine steunen Freek de Jonge tijdens zijn 'Nederland, laat Groningen niet zakken!' actie

Deze week voert Freek de Jonge actie. Actie tegen de problematiek die ontstaan is rondom de aardbevingen in Groningen. Daarbij wordt Freek ondersteund door Maartje & Kine. Zij schreven twee jaar geleden al een parodie op de nummer 1 van de Top 2000 'Bohemian Rhapsody' van Queen; De Groninger Rhapsody. Natuurlijk mag dit nummer niet ontbreken tijdens deze campagne. Maartje & Kine spelen daarom mee op dinsdag 17 januari in de kerk in Loppersum en woensdag 18 januari in Westernieland. Vandaag werd ook bekend dat ze ook aanwezig zijn op de slotbijeenkomst in De Oosterpoort in Groningen op de vrijdag. De eigen voorstelling die ze die avond zouden spelen in Coevorden is hierdoor, met de fijne ondersteuning van Theater Hofpoort, verplaatst naar zaterdag 21 januari.


Amsterdam, 15 januari 2017

Registratie '2016; Uitgescheept' op Omroep Brabant

De registratie van de (voorlopig) laatste Oudejaarsconference van Rob Scheepers '2016; Uitgescheept' is vanavond te zien op Omroep Brabant om 21.00uur. Rob speelde de afgelopen anderhalve maand een compleet uitverkochte tournee door Brabant en sloot af met 6 voorstellingen in het Parktheater Eindhoven. Tijdens die reeks werden opnames gemaakt die vanavond dus te zien zijn. Vanaf maart is Rob weer in het theater te zien, en nu ook buiten Brabant met 'Schroot'.


Amsterdam, 11 januari 2017

Thijs Kemperink tekent bij Tiemersma en Van Bokhorst Theaterproducties

Transfernieuws! Thijs Kemperink sluit zich per direct aan bij TVB Theaterproducties. De cabaretier uit het Oosten van het land (Albergen) speelt momenteel zijn derde avondvullende programma 'Zleur' in de theaters. Vanaf september 2017 start Thijs met de try-outs van zijn vierde programma 'Fout'. Vandaag zijn de handtekeningen onder het contract gezet!


Amsterdam, 9 januari 2017

4 Sterren voor Bert Gabriels in Dagblad van het Noorden

'Een nieuwe Belg om in te lijsten' aldus Jacques 'd Ancona in het Dagblad van het Noorden. Bert Gabriels is op tournee met zijn programma 'Van mij mag het' en won in het Noorden niet alleen aan publiek maar ook aan sterren. In het Dagblad van het Noorden staat vandaag een prachtige recensie over Bert zijn laatste programma.


Amsterdam, 9 januari 2017

4 sterren voor Yuri Honing in Leeuwarder Courant

De tournee is nog maar net van start en de officiele premiere volgt op 23 januari a.s. in de Kleine Komedie, maar toch al verscheen vandaag de eerste recensie in de Leeuwarder Courant. En deze smaakt naar meer. 4 Sterren ontvang Yuri voor 'het Verlangen van Yuri Honing'.


Amsterdam, 22 december 2016

Maartje & Kine 23 december te zien in 'Zo'n zin in kerst' op NPO3

Morgenavond zendt de EO het programma 'Zo'n zin in kerst' uit. Daarin zijn ook Maartje & Kine te zien met speciaal voor dit programma geschreven lied over het leed dat kerst heet. Bekijk hier alvast de preview.
23 december NPO3 om 20.30 uur


Amsterdam, 12 december 2016

4 sterren voor Fuad in het Dagblad van het Noorden

Met nog een staartje aan voorstellingen voor de boeg ontving Fuad vandaag een mooie 4-sterren recensie in het Dagblad van het Noorden van Jacques D'ancona.
'Pareidolia' is de komende weken nog te zien in Almelo (14 december), Groningen (15 december), Veendam (16 december), Bovenkarspel (17 december) en Middelburg (21 december).


Amsterdam, 30 november 2016

Extra (zesde!!!) voorstelling '2016; Uitgescheept' van Rob Scheepers in Eindhoven

Het succes van Rob Scheepers kent geen grenzen. De kaartverkoop voor zijn laatste Oudejaarsconference '2016; Uitgescheept' gaat zo goed dat er is besloten een zesde voorstelling in de verkoop te laten gaan. Kaarten voor deze extra voorstelling op woensdag 11 januari 2017 zijn nu te koop via www.parktheater.nl


Amsterdam, 21 november 2016

En daar is het nieuwe wereldrecord; Maartje & Kine spelen 45 huiskamerconcerten

Het is Maartje & Kine gelukt! Er staat een nieuw wereldrecord huiskamerconcerten in de boeken. Maar liefst 45 keer speelden Maartje & Kine het afgelopen weekend tijdens Back at Sea een huiskamerconcert in het bungalowpark in Port Zelande. GEFELICITEERD!

 


Amsterdam, 18 november 2016

Ellen Dikkers 'Kleine Messi' gebuldeld in boekvorm

In mei 2017 worden de columns die Ellen Dikker schrijft voor Het Parool gebundeld en in boekvorm uitgebracht. De planning is dat de bundelvorm, met extra verhalen, in mei 2017 op de markt verschijnt. In de wekelijkse columns 'De Kleine Messi' beschrijft Ellen het leven van haar zoontje die opgenomen is in de jeugdopleiding van Ajax en de invloed daarvan op het gezin Dikker. Daarnaast is Ellen in de theaters te zien met try-outs van haar nieuwe voorstelling 'Buitenspel', uiteraard ook gelinkt aan dit thema.


Amsterdam, 16 november 2016

'Boeva and the games' wint M-award in Vlaanderen

Het TV-programma 'Boeva and the games', het eigen Tv programma van comedian William Boeva heeft in Vlaanderen de M-award gewonnen. De M-award staat voor Mediawijze Mediaproductie. Het was de eerste keer dat de M-awards in Vlaanderen werden uitgereikt. Dit zijn awards waarmee het Vlaams Kenniscentrum Mediawijsheid meer zichtbaarheid wil geven aan initiatieven die mensen aanzetten kritischer, creatiever en bewuster met media om te gaan.


Amsterdam, 20 oktober 2016

Registratie 'Made in Belgium' van Philippe op RTL4

A.s. zaterdag 22 oktober is de registratie van het cabaretprogramma 'Made in Belgium' van Philippe Geubels te zien op RTL 4. Met dit debuutprogramma lanceerde Philippe zichzelf in Nederland en waarvan hij de tournee drie dagen mocht afsluiten in Koninklijk Theater Carre. Daar ook werd de registratie van deze show opgenomen.
RTL4; 22.10 uur (direct na de registratie van Brigitte Kaandorps 'Grande de luxe extra plus')


Amsterdam, 19 oktober 2016

Ellen Dikker speelt eerste try-outs van nieuw theaterprogramma 'Buitenspel'

Ellen Dikker start morgenavond de tournee van haar vijfde theaterprogramma 'Buitenspel'. De eerste try-out is donderdagavond op Vlieland en vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober staat Ellen in het Werftheater in Utrecht. Voor de shows zijn nog kaarten te koop. In 'Buitenspel' vraagt Ellen zich af wanneer je succesvol bent. Als je in een dikke auto rijdt? Als je in een groot huis woont? Als je veel facebookvrienden hebt? Als je op televisie komt? Als je kinderen hoogbegaafd zijn? Iedereen wil meetellen. Gaat voor de hoofdprijs. Omdat je denkt dat het erin zit. Maar waarom komt het er dan niet uit? Waarom lijk je buitenspel te staan? En is dat erg?

De complete tourlijst vind je op www.ellendikker.nl


Amsterdam, 13 oktober 2016

Rob Scheepers bij DWDD en in Padoem Patsss

Morgenavond start de tweede reeks van het onliner programma Padoem Patsss op NPO 3. In het kader van de start van deze reeks zit een selectie uit dat programma vanavond bij DWDD om oneliners los te laten over het Televizier-Gala en de uitreiking van de Televizierringen. Onder hen ook Rob Scheepers.


Amsterdam, 11 oktober 2016

Interview met William Boeva in het Algemeen Dagblad

Vandaag staat er een groot interview met William Boeva in het AD. Arno Gelder interviewde WIllem in Antwerpen. 'Ik wil mensen iets meegeven en dat mag best eens wrang zijn' aldus de kleine Vlaming. William toert nog tot half november door Nederland. Speeldata staan in de agenda op deze site.


Amsterdam, 10 oktober 2016

Premiere en nieuwe tickets in de verkoop voor Philippe Geubels

De komende week start Philippe Geubels zijn langverwachte tournee 'Bedankt voor alles' in de Nederlandse theaters. Van Maandag tot Zaterdag in het Parktheater Eindhoven. Uitverkocht natuurlijk.
Maar let op! Dit seizoen sluit Philippe af met een weekje in het DeLaMar Theater. Tickets gaan morgen (maandag 10 oktober om 10.00 uur) in de verkoop!
https://delamar.nl/voorstellingen/philippe-geubels/
Meer info: www.tvbtheaterproducties.nl


Amsterdam, 4 oktober 2016

Recordpoging huiskameroptredens Maartje & Kine tijdens Back at Sea

Maartje & Kine doen in het weekend van 19 en 20 november een poging het wereldrecord huiskameroptredens te verbreken. Tijdens Back at Sea in Port Zeelande moeten ze meer dan 45 mini-optredens verzorgen bij de bezoekers in hun bungalow. Vandaag werd het programma, incl deze recordpoging aangekondigd, bij Radio 2. Radio 2 zal ook verslag doen van het festival en deze recordpoging live volgen. Op het hoofdpodium staan o.a. De Dijk, UB40 en natuurlijk Blof. Ook staat de Comedy Parade, met o.a. Arie Koomen, Thomas Smith en Wilko Terwijn op dit festival. Kaarten www.backatsea.nl


Amsterdam, 28 september 2016

Registratie 'Pareidolia' in De Goudse Schouwburg

A.s. zaterdag wordt het eerste avondvullende theaterprogramma van Fuad Hassen 'Pareidolia' in opdracht van de VARA vastgelegd op camera in De Goudse Schouwburg. De regie is in handen van Doeskja van Hoogdalem. De voorstelling is geheel uitverkocht, maar voor de extra voorstelling op vrijdag 30 september zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Koop hier kaarten


Amsterdam, 27 september 2016

William Boeva in premiere in Oss

De Vlaamse comedian en gamefanaat William Boeva komt naar Nederland. Met zijn debuutprogramma 'Megalomaan' veroverde William zich in no-time een vaste plek in de Vlaamse theaters. Nu is Nederland aan de beurt. Middels een korte introductietournee kan het Nederlandse publiek kennismaken met deze grote kleine Vlaming. De officiele premiere vindt plaats op zaterdag 1 oktober in Theater de Lievekamp in Oss. De show in Breda is al uitverkocht, maar voor de andere speeldata zijn nog kaarten te krijgen. Voor meet informatie en kaartverkoop kijk hier


Amsterdam, 21 september 2016

Registratie 'Vreemd Folk' van Maartje & Kine vanavond op NPO/101

De registratie van de eerste avondvullende theatervoorstelling van Maartje & Kine 'Vreemd Folk' is vanavond in zijn geheel te zien op NPO/101 het themakanaal van BNN/VARA om 22.30 uur


Amsterdam, 19 september 2016

Extra shows van Philippe Geubels in DeLaMar Theater!

Na de Vlaamse première afgelopen zaterdag in Antwerpen is de nieuwe show 'Bedankt voor alles' nu echt van start.
Zojuist zijn er nieuwe shows bekend gemaakt voor April '17 in Amsterdam. Een van de laatste mogelijkheden om kaarten in Nederland te bemachtigen voor deze show.
Start ticketverkoop: Maandag 10 oktober om 10.00 uur via www.delamar.nl


Amsterdam, 15 september 2016

William Boeva krijgt eigen programma op KETNET

Vanaf maandag 19 september is comedian William Boeva vier keer per week te zien in zijn eigen Tv programma 'Boeva & The Games' op de Vlaamse zender KETNET. William is groot liefhebber en kenner van games en in dit programma duikt hij in de wereld van gamen. alle leuke zaken, maar ook welke risico's voor kinderen er aan vast zitten.
www.ketnet.be/kijken/boeva-en-the-games


Amsterdam 12 september 2016

Bert Gabriels nieuw lid 'Padoem Patsss'

Op 14 oktober start de tweede reeks van 'Padoem Patsss', de onelinershow. Dit seizoen met een nieuw gezicht, Vlaming Bert Gabriels maakt zijn opwachting in een aantal uitzendingen en laat de beste oneliners uit Belgie los op het Nederlandse publiek. Naast Bert natuurlijk ook de vertrouwde gezichten van Rob Scheepers, Johan Kampman, Rene van Meurs, Pieter Jouke, Roel C Verburg, Riza Tisserant en Jordy van de Bovenkamp en uiteraard onder de bezielende leiding van Howard Komproe en Cyriel Directie.


Amsterdam, 10 september 2016

Maartje & Kine en Ellen Dikker op columnisten Parool in Kleine Komedie

Morgenavond wordt de jaarlijkse avond van de columnisten van Het Parool gehouden in de Kleine Komedie. Onder de sprekende columnisten ook Ellen Dikker. Daarnaast voorzien Maartje & Kine de avond van een muzikale noot.


Amsterdam, 25 augustus 2016

Maartje & Kine veel te zien op de NTR ivm de UITmarkt

Komend weekend is het UITmarkt en Maartje & Kine staan dit jaar vol in de schijnwerpers. Tijdens de live-uitzending op vrijdagavond 26 augustus vanaf het Museumplein wordt een speciaal voor de UITmarkt geschreven nummer opgevoerd waarbij ze muzikaal worden ondersteund door de New Cool Collective; NPO2, 21.10 uur. Op de zaterdag (27 augustus) treden ze live op tijdens de live talkshow op NPO Cultura 24 tussen 14.30 - 15.30 uur. Op de zondag geven ze een tweetal eigen previews in de grote zaal van Theater Bellevue om 17.30 en 18.30 uur. En op maandag 29 augustus om 19.30 op NPO2 wordt tevens een reportage uitgezonden gemaakt in het kader van Uitmarkt.  


Amsterdam, 25 augustus 2016

Gabbers 2.0 in juni 2017 in de Ziggo Dome

Onlangs werd bekend dat de registratie van 'Gabbers' wordt uitgezonden op 27 augustus op RTL 4 om 20.00 uur. Vandaag kwam naar buiten dat Philippe, Roue, Jandino en Guido ook in 2017 in de Ziggo Dome zullen staan. De kaartverkoop voor 'Gabbers2.0', 16 en 17 juni 2017, start a.s.zaterdag om 10.00 uur. www.gabbers.nl


Amsterdam, 16 augustus 2016

Dian in 'Ruben en de idioten' op NPO 3

Vanaf 29 augustus is het programma 'Ruben en de idioten' te zien op AVRO/TROS op NPO3. In deze bewerking van het Vlaamse programma 'Geubels en de idioten' gaat Ruben van der Meer op zoek naar antwoorden op idiote vragen als ‘Bloedworst maken van je eigen bloed, kan het, of kan het niet?’, ‘Kan een blinde autoracen?’ en ‘Hoe voelt het om overreden te worden door een trein?’ Daarbij wordt hij geassisteerd door cabaretier en tv-presentator Klaas van der Eerden, acteur Fabian Jansen en stand-up comedians Soundos El Ahmadi en Dianne Liesker als zijn ‘idioten’. Zij moeten allerlei bizarre opdrachten uitvoeren om antwoord te krijgen op de vragen.
De eerste aflevering is dus op 29 augustus op NPO3 om 21.30 uur.


Amsterdam, 14 augustus 2016

Registratie Gabbers te zien op 27 augustus op RTL4

Afgelopen juni speelden de Gabbers (Philippe Geubels, Jandino, Roue Verveer en Guido Weijers) vier keer in een uitverkochte Ziggo Dome. Een registratie van deze 'grootste comedy show van het jaar' is te zien op zaterdag 27 augustus om 20.00 uur op RTL4.


Amsterdam, 20 juli 2016

Wielerfanaat Begijn Le Bleu te gast bij Vive le Velo en De Aftrap

Wielerfanaat en sportliefhebber Begijn le Bleu is vanavond te gast bij Vive le Velo op de Vlaamse zender één om zijn mening te geven over de Tour de France tot nu toe en volgt de etappe van vandaag op de voet. Op 29 juli is Begijn te horen op NPO Radio 1 in De Aftrap waarin hij spreekt over het nieuws en sportnieuws van de dag.


Amsterdam, 24 juni 2016

Maartje & Kine in Vondelpark

Maartje & Kine spelen morgenavond in het Openluchttheater in het Vondelpark een gedeelte uit hun programma 'De Goldberg machine'. Op deze speciale dineravond wordt het publiek ruim een uur vermaakt vanaf 20.30 uur. De toegang is zoals altijd gratis.


Amsterdam, 23 juni 2016

'Gabbers' in de Ziggo Dome

Philippe Geubels, Roue Verveer, Jandino en Guido Weijers bespelen de komende 3 dagen de Ziggo Dome in 'Gabbers, de grootste comedyshow van het jaar'. Donderdag, vrijdag en zaterdag (2 shows) staan de heren in een uitverkochte poptempel welke is omgedoopt tot comedyarena. Enkel voor de zaterdagmiddag zijn nog enkele kaarten beschikbaar.


Amsterdam, 22 juni 2016

Bert schuift vanavond aan bij Studio Sportzomer

Vanavond speelt België zijn derde wedstrijd op het EK tegen Zweden. Op radio 1 bij Studio Sportzomer een live verslag en analyse vooraf. Als analist is Bert Gabriels te gast om zijn België onder de loep te nemen. NPO/RADIO1 vanaf 20.00 uur


Amsterdam, 15 juni 2016

Martijn vaste gast in 'Twee aan Zee' deze zomer

Vanaf 25 juni is Martijn Kardol iedere zaterdag te horen in de zomervariant van 'Spijkers met Koppen', 'Twee aan Zee'. Martijn brengt een wekelijkse bijdrage aan het cabaret. 'Twee aan Zee' wordt live uitgezonden vanaf Paviljoen Zeezicht in IJmuiden tot 25 augustus tussen 12.00 - 14.00 uur op NPO/Radio 2 bij de VARA. De presentatie is in handen van Dolf Jansen en Pieter Kok.
www.vara.nl


Amsterdam, 11 juni 2016

Maartje & Kine sluiten eerste deel tournee af in De Kleine Komedie met 4 sterren in Het Parool

Maartje & Kine staan morgenavond in De Kleine Komedie in Amsterdam met hun programma 'De Goldberg machine'. Na een intensieve tournee van ruim 80 voorstellingen wacht de laatste voorstelling van dit seizoen in de Amsterdamse cabarettempel en vandaag verscheen een 4-sterren recensie in Het Parool. De dag daarna reizen de dames door naar Terschelling om 14 juni drie optredens te verzorgen op Oerol. Vanaf september zijn Maartje & Kine weer te zien in de theaters met 'De Goldberg machine'.


Amsterdam, 2 juni 2016

Padoem Patsss in het najaar terug op TV

Vandaag werd bekend dat Padoem Patsss, de oneliner show, dit najaar een vervolg gaat krijgen bij BNN. De opnames vinden plaats vanaf augustus in Theater Bellevue in Amsterdam. Uiteraard is Rob Scheepers ook weer van de partij.
www.padoempatsss.nl


 

Amsterdam, 24 mei 2016

Yuri Honing wint Edison Jazz-Nationaal voor 'Desire'

Saxofonist Yuri Honing heeft de Edison gewonnen voor zijn vorig jaar verschenen album 'Desire' in de categorie Jazz-Nationaal. Cor Bakker (namens de jury): 'In acht composities van ook componist Yuri Honing worden allemaal verschillende verlangens uitgebeeld in prachtige, verrassende en soms verstilde klankpaletten met als gemene deler: het verlangen om de allermooiste muziek te maken. De schoonheid en de hoge mate van integriteit beklijft volk